U bevindt zich hier: Home > Actueel > Digitale nieuwsbrief

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Aanmelden gemeentepagina

U kunt u hier abonneren op de digitale nieuwsbrief van gemeente Kaag en Braassem. Na registratie en het invullen van de gevraagde gegevens ontvangt u op uw e-mailadres een activeringsmail. Als de activering is uitgevoerd wordt een wachtwoord verstuurd. Daarna ontvangt u om de week  een e-mail met de gemeentepagina als bijlage (pdf).

Nieuwsbrief Gemeenteraad

Wilt u de activiteiten van de raad volgen? U kunt zich via het Raadsinformatiesysteem abonneren op de nieuwsbrief van de gemeenteraad. U krijgt dan een attendering wanneer bijvoorbeeld een raadsvergadering of een politiek forum is. U krijgt dan een automatische e-mail als de griffie iets nieuws op de website zet.

E-mailadres wijzigen of afmelden

Heeft u zich ingeschreven, maar wilt u de digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander e-mailadres ontvangen? Klik dan op inloggen. Bent u uw wachtwoord kwijt, klik dan eerst op Wachtwoord kwijt, u krijgt dan een nieuw wachtwoord. Vervolgens kunt u inloggen en uw gegevens wijzigen. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u het vinkje weghalen.

Beschikbare onderwerpen: